På Intellecta Corporate jobbar vi hårt tillsammans och vi har roligt tillsammans. Det är så det funkar på kontoret, och bevisligen även i löparspåret. I år var Intellecta Corporate för första gången representerade med ett lag i Vårruset i Stockholm.

Nästan hela den löpande delen av Intellecta-truppen.

Årets Vårrus lockade omkring 22 000 deltagare, fördelade över två sköna försommarkvällar. En andel av intäkterna från varje såld plats gick i år till Barncancerfonden som också är en av våra kunder, och som vi naturligtvis är väldigt stolta över att få arbeta tillsammans med.

Vårruset får bara springas av tjejer, men eftersom vi gillar att göra saker tillsammans fyllde vi på laget med en hejarklack där de som inte kände för att springa – oavsett kön – bistod med oumbärlig support.

Både vi tjejer som svettade oss fram under majsolen och supporttruppen representerade byrån på plats i matchande, konsultsvarta gympatröjor.

Sinnesberikande omgivningar som grädde på moset. Eller plåster på såret, beroende på hur kul man tycker att det är att springa.

Strax före mållinjen vrålade hejarklacken åt oss att ge allt vi har under slutspurten. När vi en efter en damp ner på picknickfiltarna såg hejarklacken till att man snabbt fick något kallt att dricka och en osttallrik att mumsa på. När jag blev nerbajsad av en fiskmås trollade kollegorna fram papper att torka med. I alla fall när de hade skrattat färdigt. Laganda när den är som bäst helt enkelt.

Ja, visst var det lite kämpigt när de sista kilometerskyltarna tycktes stå flera mil isär, men fy fasiken vilket roligt projekt att ta sig an tillsammans! Vi fick dock aldrig något svar på hur många konsulter det behövs för att tolka resultattabellen efter loppet, så uppenbarligen var i alla fall det närvarande antalet inte tillräckligt. Men nästa år hoppas jag att ännu fler snörar på sig dojorna för sin hälsa, för de fina syften som deltagarintäkterna går till, och för ett nytt lager förstärkning av skön laganda med kollegorna.

Bara resten kvar!