Än en gång är vi stolta över att vara nominerade till de prestigefyllda Svenska Designpriset och Publishingpriset.

I Svenska Designpriset  är Samhalls Årsberättelse 2015 samt Intellectas Årsredovisning 2015 nominerade i kategorin Redaktionellt och Information.

I Publishingpriset har vi hela fyra produkter nominerade i de tre kategorierna Webbtidningar, Verksamhetstidning och Årsredovisningar/ Hållbarhetsredovisningar webb:

Intellecta Corporate delar också andra platsen på Publishingprisets Nomineringstopp 2016.

– Vi är väldigt glada och våra nomineringar inom redaktionell och grafisk kommunikation i både tryckt och digital form, bekräftar kvalitén och bredden av vårt arbete, säger Alexandra Kindblom, VD på Intellecta Corporate.

Publishingpriset delas ut på måndagen 14 november på Musikaliska i Stockholm. Vinnarna av Svenska Designpriset offentliggörs torsdagen 20 oktober på Moderna Museet i Stockholm.

Om Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla och arrangeras av Batteri Kommunikation AB. Tävlingen skall ge alla som arbetar med grafisk design och formgivning möjlighet att delta med sina alster. Tävlingen är indelad i Print, Webb, Device, Bild, Event och Produkt med vardera kategorier och underkategorier.

Om Publishingpriset

Publishingpriset har delats ut sedan början av 90-talet och är en jurybedömd kommunikationstävling. Juryn bedömer textinnehåll och visuellt innehåll samt – beroende på typ av tävlingsbidrag – regi (film), fysiskt utförande (print) och användbarhet (webbplats).