Intellecta växer! Till hösten har vi rekryterat fler medarbetare till vårt team. Träffa Frida Holmström som är vår nya programmerare.  

Hej Frida!

Frida_3

Vad hade du för dig innan du kom till oss?

– Jag har precis avslutat mina studier vid Linnéuniversitetet, där har jag läst till programmerare. Dessförinnan arbetade jag för Posten, där lärde jag mig mycket om kundrelationer och problemlösning vilket är någonting som jag tror att jag kommer att ha nytta av även i rollen som programmerare.

Vad lockade dig till Intellecta?

– Det som var avgörande för mig var jobbannonsen. Det var den som fick mig att söka. Den var utformad på ett sätt som gav mig en känsla av att Intellecta måste vara ett roligt, händelserikt och piggt företag. Jag fick intrycket att företaget verkar sträva framåt, något som sedan förstärktes av företagets hemsida.

Vad är det roligaste med din arbetsroll? 

– Projekten! Jag ser fram emot att få arbeta med olika projekt som webbutvecklare, men även med andra arbetsuppgifter.

Hur känner du inför din nya tjänst hos Intellecta?

– Det ska bli skönt att få arbeta med annat än studiegrejer. Ja, och sedan ska det såklart bli kul att få testa på andra saker också, utanför rollen som programmerare.